ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Členská schůze v Rožmitálu tit

publikováno: 25.03.2024

Místní organizace Rožmitál pod Třemšínem uspořádala členskou schůzi, které se zúčastnilo 89 rybářů, kteří byli informování o chodu naší organizace.

Zprávy přednesli předseda, hospodář, předseda revizní komise a referent čistoty vod. Obsáhlou zprávu pak měla vedoucí rybářského kroužku, jehož úspěchy byly prezentovány výstavkou získaných trofejí, diplomů a ocenění našich dětí.

Sekretář organizace přiblížil členům princip nového informačního systému a seznámil je s dalším budoucím postupem, například při vracení povolenek.

Aktivním členům, kteří výrazně a dlouhodobě spolupracují s naší organizací, byly předány odznaky s čestným uznáním Středočeského územního svazu.

Na schůzi byl přítomný i starosta města Mgr. Pavel Bártl, který s celým vedením města výrazně podporuje naši místní organizaci, a to především v oblasti výchovy mládeže.

Důležitým bodem bylo oznámení získání pozemku v lokalitě „V Lužánkách“ pomocí směny s městem, kde bychom chtěli v budoucnu vybudovat stálé zázemí naší MO. Záměrem je postavení haly na skladování obilí, parkování nákladního automobilu, sklad na nářadí apod.

Aleš Haluska, MO Rožmitál p. Tř.

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 388 966

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS